Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.4
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Pozostałe oceny

9.4
aga, 10-07-2011

rewelacja, pensjonat dokładnie taki jak na zdjeciach, czysto, przytulnie, super pokoje, lazienka, dobrze wyposażona kuchnia.jak nad morze to tylko tam, duży plac zabaw, grill, rowery.wlasciciele przesympatyczni.

10.0
Kasia, 01-09-2012

Polecam! Przytulnie, czysto, duży plac zabaw. Raj dla rodzin z dziećmi. Właściciele są bardzo mili.

10.0
Trzemeszno, 08-06-2014

Odwiedziliśmy w Rowach już różne pensjonaty, lecz do Aquy wracamy wraz z rodziną nieprzerwanie od 4 lat i za każdym razem wrażenia są bardzo pozytywne. Pokoje wyposażone są absolutnie we wszystko co potrzebne do udanego wypoczynku. Położenie pozwala na spokojny relaks i ciszę. Bardzo duży plac zabaw jest wręcz rajem dla dzieci (ogrom miejsca, zabawek i atrakcji). Pensjonat ma piękny ogród. Ponadto wszystko jest bardzo zadbane, czyste i estetycznie urządzone. Właściciele są bardzo mili, sympatyczni i pomocni. Co roku zastajemy bardzo wysoki standard. Polecam to piękne miejsce każdemu!

10.0
BB, 12-07-2014

Byliśmy tam już chyba cztery razy. Warunki są super - polecam pokoje studio na poddaszu. Obiekt bardzo czysty i zadbany. Bardzo duży i fajny plac zabaw dla dzieci - co roku pojawiają się jakieś nowe atrakcje. Sympatyczni i bardzo towarzyscy właściciele. Szczerze polecam.

9.8
agnieszka z lubelskiego, 03-09-2015

Byliśmy w tym roku po raz pierwszy w pensjonacie Aqua i bardzo nam się spodobał. Urządzony z gustem, bardzo czysty, piękny plac zabaw dla dzieci, parking zamykany na noc. do dyspozycji gości rowery, grill. Kuchnia też wymaga pochwały - jest wszystko, łącznie z zastawa dla dzieci z Ikei, róznego rodzaju kieliszki, korkociąg, gąbka i płyn do naczyń. Dla malutkich dzieci jest łóżko, wanienka, nocniczek. Widać że właściciele wkładaja serce w to co robią. Bylismy pod koniec sierpnia i wszędzie były wolne pokoje a w aqua wszystko było zajete - coś w tym jest. Bardzo miło wspominamy pobyt w Aqua.

10.0
Małgorzata, 09-09-2015

W pensjonacie Aqua byliśmy po raz pierwszy na przełomie sierpnia i września. Pensjonat naprawdę super, w pełni zgadzam się z wcześniejszymi opiniami, czysto, pokoje bardzo zadbane, pełne wyposażenie kuchni. Każdy pokój zaopatrzony jest w nowy sprzęt plażowy: wózek z parawanem, parasolem i kocem plażowym oraz dodatkowo wygodne leżaki. Usytuowanie pensjonatu pomimo, ze trochę dalej od centrum, właśnie dlatego bardzo dobre, bo jest cicho i nie czuje się zapachów z knajpek i kiosków sprzedających ryby lub zapiekanki. Właściciele bardzo sympatyczni i dbający o szczegóły. Parking na terenie pensjonatu, zamykany. Cały ogród otaczający pensjonat obsadzony zadbanymi iglakami i innymi krzewami, wszystko uzupełniają kwitnące kwiaty i piękna trawa. Altanki, gdzie można spędzać czas obok grilla. Dla dzieci raj zabawkowy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i z czystym sercem możemy pensjonat polecić.

9.8
Agnieszka Łacek, 02-09-2017

W pensjonacie Aqua spędziliśmy ostatni tydzień sierpnia z całą rodziną. Jest to piękne, czyste i zadbane miejse z ogromnym, świetnie wyposażonym placem zabaw dla dzieci. W pokojach znajduje się wszystko czego tylko potrzeba, sprzęt plażowy, wózki czy rowery na wyciągnięcie ręki. Dużo udogodnień dla rodzin z maleńkimi dziemi. Teren wokół czysty, zadbany, bezpieczny dla dzieciaków. Gospdarze niezwykle mili i pomocni, dbający o komfort i dobre samopoczucie gości. Szczerze polecam, zwłaszcza na wyjazdy rodzinne.

10.0
Izabella Gawrońska, 09-06-2019

Wszystko ok polecam?

10.0
Sandra, 02-09-2019

Bardzo polecamy to miejsce. bylismy pierwszy raz i mysle, ze nie ostatni. Czysto, schludnie, dostepnosc potrzebnych rzeczy, mega plac zabaw dla dzieci...cisza spokoj...tylko wypoczywac.

Pogoda

Pogoda Rowy na dziś: 16-05-2022

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 10 15 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 5 11 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 7 15 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 10 15 °C